april 11, 2006

Trøstepost

Den særdeles viktige bloggeren lotten med det provoserende kommentarfeltet, har som kjent bloggpause, men siden kvinnen bak lotten brått ble liggende i sengen med en kraftig influensa serverer PMS herved en post til de ulykkelige leserne som fortsatt er innom denne bloggen daglig, og ikke finner annet enn en fremmedgjørende og elitistisk artikkel om litteraturhistorie og kjønn. Uff, dere har min medfølelse! Etter å ha kjempet frem et kåserende språk, og forsøkt å gjemme min akademiske skolering som best jeg kunne, skulle det altså ende med dette. Litteraturhistorie og kjønn. Dag etter dag, natt etter natt. Ingen smukke tegninger, ingen medrivende føljetong, ingen metadiskusjon, og ingen sleip feminisme gjemt bak rørende oppvekstskildringer, storslagne tanker om mannskroppen, og betroelser om drømmer om Aylar.
Kun litteraturhistorie og kjønn, litteraturhistorie og kjønn-
og en layout som det tydeligvis har svartnet for.
Akk, det er ugreit.

Men kjære dere lesere som forsatt ikke har gitt opp håpet. Takket være Rimi-posen med snørr, det tunge hodet og det faktum at det er usedvanlig kjedelig å ligge i sengen istedenfor å være på jobb, har undertegnede nok en gang logget seg på det bråkete nettet.
I tillegg tror jeg jammen at Doktor Fjordfitte som selv er gått inn i en bloggdepresjon, ironisk nok er i ferd med å kurere lotten for bloggoverdosen som virkelig begynte å gjøre seg gjeldende i januar. Dette er skummelt!
Hvis dette fortsetter er det stor fare for at pasienten går inn i en dyp forelskelse i sin Doktor, og begynner å stalke henne med store drømmer om øl på et egnet utested. Kjære lesere, som dere sikkert forstår vegrer lotten seg for å havne på bloggekjøret nok en gang, og det er fortsatt nok av liv som må leves.
Ja, det er faktisk vår!
Men denne ene trøsteposten unner jeg de femti stakkarene som fortsatt ikke har gitt opp håpet om å få boltre seg hos PMS igjen.
Dog, jeg har enda en skuffende opplysning: Dette blir ikke en post om den elegante bullshit-pakken som for en stund siden ble kastet ut i bloggerbyen. Svisj! Svosj! Den som i all hovedsak reflekterte storsinn, et imponerende intellekt og usedvanlig klar argumentasjon. Splitt! Splatt!
Isteden skal jeg runde av med noen avsløringer fra undertegnedes møter med andre bloggere de siste ukene.



Mennesker bak blogger møter mennesker bak blogger

Møte 1: "lotten" har en venninne som ikke imponerer med sitt valg av ny kjærlighet og "lotten" må derfor delvis mot sin vilje møte en blogger hun tidligere kun har kranglet med i diverse kommentarfelt i bloggerbyen:
Liten mann med alminnelig utseende går mot bordet hvor lotten sitter sammen med sin venninne. ("lotten" stryker høy, kjekk og blond fra sitt bloggbilde av Blogger 1).
Etter krangel om Freud på Mono, krangel om vulgærfeminisme på ukjent utested, og forsøk på å unnslippe venninne og ny kjærlighet på Blå, erklærer Blogger 1:
-Du er akkurat som jeg trodde!
Jasså, leser du bloggen min? spør "lotten" før hun vandrer gretten hjemover, og sender sladre-sms til venninnes eks-kjæreste.

Møte 2: På vei hjem stikker "lotten" innom Skuret for å overvære en konsert med blogger 2. "lottens" tapre ridder Neshornet har også dukket opp på dette tidspunktet. Blogger 2 synger sanger som "lotten" håper aldri tar slutt, og ser ut som hun har vandret rett ut av Romantikken.
"lotten" kjenner humøret bedre seg betraktelig, og stirrer begeistret mot scenen mens hun lener seg mot Neshornets staute bryst.
Etter konserten snakkes det intenst, forfyllet og lykkelig med blogger 2, og telefonnummer utveksles fornøyd.
Sukk, hun er Bohemdronningen! utbryter "lotten" henført til Neshornet.
Og tenk, hun er niesen til professor Bastiansen!

Møte 3: Etter noen kvelder med ølling med blogger 2 dukker også blogger 3 opp på puben med byens billigste øl.
"lotten" og blogger 3 stirrer forundret på hverandre. Etter relativt mye øl og diskusjoner om "væpna revolusjon", partipolitikk og statsvitenskap som fag utbryter blogger 3:
Jeg trodde ikke at du snakket så mye!
Ja, også trodde jeg du var diplomatisk!
Hm, fint bilde på bloggen din, sier lotten.
Pøh, det er da ikke meg. Har du ikke sett hvem det er?
Skål!

Møte 4: Noen dager senere tikker det inn en tekstmelding fra blogger 4 som akkurat har ankommet hovedstaden, og har to timer til overs før hun skal på teater med gamle venner.
Vil du være med å spise et sted? skriver blogger 4.
Ja, hvorfor ikke, tenker "lotten" som sitter på t-banen på vei hjem fra jobb.
Jeg har på meg svarte klær, skjørt og en tykk strømpebukse med nupper..skriver "lotten" som snart sitter og fører sivilisert samtale med blogger 4 over en pizza på Justisen.
Da det blir tid for kyss og klem og farvel utbryter blogger 4:
Du var mye mer seriøs enn jeg trodde.
Å?
Ja, ikke at det er noe negativt å være voksen, nei, men jeg trodde du skulle være litt mer barnslig. Ja, vi har jo fjåsa så mye sammen på bloggen!
Hm.

Fjordfitte, er du klar?

PS: Hvis vi er riktig heldige havner vi på bordet ved siden av Drusilla og VamPus.

HÆH HÆH, HØH HØH!

Etiketter:

060221_211223.jpg bilde 060221_211223.jpg par 060221_211223.jpg CCm 060221_211223.jpg