desember 06, 2008

Nå er det leggetid

Jeg tar av meg føttene da jeg kommer inn. Tar av meg føttene som om de var et par sko, og nå er jeg er inne og skal hvile føttene. I det hendene mine kjenner på føttene som jeg legger til side føler jeg et sterkt ubehag fordi jeg kun føler føttene utenfra. Det er den samme følelsen som da jeg tar på en arm eller fot som sover. Det minner om lammelse.

Jeg ser at du har for mange klokker på armene. Jeg lurer på hva du skal med alle klokkene. Dessuten ser det merkelig ut på en negativ måte. Jeg tror du har gjort et dårlig kjøp.

En dag flirer en kvinne inneforstått til meg fra førersetet i en mørk Jeep. Det er tidlig morgen, og jeg er i ferd med å krysse gaten da jeg legger merke til kvinnen. Hun er fandenivoldsk vakker og suveren der hun troner i Jeepen. Flirer smart, og eier verden. De svarte støvlettene mine tråkker over overgangsfeltet mot trikken, men jeg skulle heller sittet sammen med Kvinnen i den mørke Jeepen. Jeg går inn i den blå trikken, men ville heller forsvunnet med den merkelig kjente kvinnen. Hun så ut til å kunne veien.

Den døde katten min fanger noe som bruser i vannet og spiser det. Han stikker hodet under vannet og spiser noe ubestemmelig som likner en vitamintablett som går i oppløsning i et glass. Noen ganger holder han hodet så lenge under vannet at jeg er redd for at han skal dø.

Faren min sier at nå er det på tide å legge seg. Klokka er snart 9. Jeg er et barn og forstår godt hva han mener. Det er virkelig ikke tiden for å ligge på gulvet og gråte savn. Det er leggetid.

Da jeg ikke sover tenker jeg at jeg vil stikke av.
Jeg lengter etter å stikke av.


Etiketter:

060221_211223.jpg bilde 060221_211223.jpg par 060221_211223.jpg CCm 060221_211223.jpg