oktober 03, 2005

PMS møter Missegeneralen


PMS innledet sin ferd i blogguniverset med historien om den fremmede ubehagelige mannen og de åtte femtiøringene.
I dag fikk lotten derimot en interessant telefon som informerte om at den fremmede, ubehagelige mannen faktisk er den for offentligheten ikke fullt så fremmede Missegeneralen som blant annet har utmerket seg i vår samtid med å slå ned en 22 år gammel kvinne i tillegg til å arrangere konkurranser hvor unge kvinner i bikini og høye hæler forsøker å unngå og si "mø" idet et velutvalgt dommerpanel ser på det friske kjøttet, og vurderer hvilken ku som er så velformet at hun får lov til å bære den fine, glitrende kronen. Vakkert.

Filter-Ida fortalte nylig at hun av åpenbare grunner ikke ser på missekonkurranser, og lotten kan nå komme med den overraskende informasjon at det gjør heller ikke hun.
Derimot et lotten meget glad i historien om feministen som vant en missekonkurranse på 70-tallet, og kom med et hatsk angrep på hele denne ku-konkurransen da hun fikk mikrofonen og egentlig skulle ha takket rørt, grått mykt, og smilt falskt

Jaja, hvis lotten hadde sett på missekonkurranser ville hun ha visst at den fremmede, ubehagelige mannen som truet henne fordi han ikke fikk valgmuligheten mellom femtiøringer og kroner var selveste Missegeneralen.

lotten syntes på sin side den fremmede, ubehagelige mannen så ut slik hun innbiller seg FBI Anders Magnus ville sett ut om han hadde gått på fylla en måned, fått kontakt med udyret i brystet og banka venninnene fra FBI. Men slik er det altså Missegeneralen som ser ut. Greit å ha avklart det.

PMS takker dermed igjen den opprinnelig fremmede, ubehagelige mannen for å ha gitt nok en dimensjon til lottens bloggprosjekt.

Forøvrig er jeg ikke spesielt overrasket over at en godt voksen mann som har dedikert livet sitt til å arrangere missekonkurranser og uttaler at han synes det er kjempegøy at Tone Lise-akademiet lager sin egen Frøken Norge neglelakk-kollesjon, ikke har de beste forutsetningene for å vite hvordan man skal oppføre seg i en bokhandel.
Og i tillegg har et bedritent kvinnesyn.

For de av dere som vurderer å se Frøken Norge 2006 og kåringen av landets vakreste kvinne=landets Bimbo=Mø! på den eminente tv kanalen TV2 vil jeg heller oppmuntre til å se Top Model på TV3. Dere har valgmuligheten.

Etiketter: ,

060221_211223.jpg bilde 060221_211223.jpg par 060221_211223.jpg CCm 060221_211223.jpg