september 06, 2006

Pausemusikk (3.9)Hole- Miss World (1994)

Okay, PMS har bloggpause- men likevel:
Jeg har pusset støvet av el-gitaren, og begynt å spille i band igjen! Og hva passer vel da bedre enn å poste litt god gammel Hole som vekker minner om tiden på AKKS for ti år siden, og en nervøs konsert på Blitzhuset.
Min Venninne den Rasende hylte seg skrekkslagen og febersyk gjennom konserten mens undertegnede klamret seg til gitaren og stirret stolt i gulvet. Trommeslageren hadde mer enn nok med å holde takten, og Min Venninne den Sære så lettere skremt ut bak forsøket på en slags cool maske og seige riff.
Heldigvis mercy-jublet og hojet svenske Barbie Kills Me, og en Conan-liknende kar mente at "dette var faen meg bedre enn Spellemannsprisen".
Nuvel.
De pur unge rockestjernene måtte ta kvelden tidlig for å rekke siste trikk og tog hjem, og snart var det bare jeg som fortsatt ville spille i band. De andre mistet gløden, ble lei av flueriffene mine, eller oppdaget at de hverken hadde gehør eller sterke fingre. Og jeg satte skuffet el-gitaren i kjelleren. Heretter ble det bare kassegitar og selvsang. Den eneste man kunne stole på var seg selv. Bye bye band, og store rockedrømmer.

Ah, nå tråkker jeg iallefall rundt i byen med gitaren på ryggen igjen.
Og jammen ble jeg spurt om jeg skulle ha barnebillett på bussen i går-
Si meg, tror dere ikke gamle damer spiller gitar?
Ho ho! Rock On!

Etiketter:

060221_211223.jpg bilde 060221_211223.jpg par 060221_211223.jpg CCm 060221_211223.jpg